Senaste reklamfilmen

Leo Eklund har försäkrat sin båt, sin hund och sitt akvarium i Folksam

Tack till våra goa hundskådisar!

Vi engagerar oss i det du bryr dig om. Därför frågade vi våra kunder vad de ville se i nästa reklamfilm. Nu har vi resultatet och många röstade på djur av olika slag. Men flest röster fick hunden och vi har lyssnat på det.

Den här reklamfilmen är en hyllning till Leo och hans hund – och till alla andra som har sina favoriter försäkrade hos oss.Topplista – det här klappar våra kunders hjärtan mest för:

1. Hunden

Hunden

Visst är hunden människans bästa vän – i alla när ni kunder får välja.


Beyla, Chico, Dirty Harry, Paddington, Marley, Bonzo, Cleo är några av de sköna individer, som får era hjärtan att klappa lite snabbare.


Med vår nya film vill vi hylla de kära familjemedlemmarna och alla deras hussar och mattar.

2. Hästen

Hästen

De är snälla och vackra. Trogna och majestätiska. De ger ”ovillkorlig kärlek” säger många av er. Tävla, träna, eller bara mysa i stallet. Det finns många sätt att umgås med en älskad häst.


Att många hjärtan klappar för hästar går inte att ta miste på. Zorro, Szelma, Santa och alla andra fina fyrbenta vänner – för era ägare är ni nummer ett!

3. En person

De närmaste

Föräldrar och barn. Frugan, bästisen eller systerdottern. Vänner och familj är förstås något som många av er vill hedra med en reklamfilm.


Någon vill hylla alla mammor, andra prisar kärnfamiljen. "Det viktigaste vi har", säger Malin om sina "tre underbara godingar – som självklart har den bästa försäkringen man kan tänka sig".

4. En pryl

Älskade ägodelar

Prylar gör inte människan, men de väcker känslor. Friheten på cykeln, det evigt goda föret när man åker skidor på vatten – eller känslan av att sätta ett riff på gitarren.


Lyx lockar i form av goda drycker, kostymer och smarta telefoner. Men ofta handlar det om kärleken till en hobby: foto, skateboard – eller bara en samling änglar.

5. Sport

Idrotten

Självklart klappar mångas hjärtan för idrotten. Ni är utövare, ni är åskådare, ensamma eller i ett gillat lag. Kanotslalom, rytmisk gymnastik, westernridning, motorcross och folkrace – ni ligger inte på latsidan.


”Motgång eller framgång spelar ingen roll. Vi kämpar tillsammans i ur och skur”, säger Lovisa som travsportar.

6. Annat djur

Andra djur

Även om ni hund- häst- och kattägare lätt hamnar i majoritet finns det många andra djur som får hjärtat att slå några extra slag. Någon gillar lurviga björnar, en annan sin tama iller.


”Jag är en 36 gammal före detta kampsportare och gyminstruktör – men Tiger kommer alltid vara min lilla kaninbebis”, hälsar Stefan.

7. Katten

Katten

Söta, busiga, lekfulla, snälla – för den som älskar katter är varje individ högst speciell och älskvärd.


Bossa, Gismo, Nisse och Alice har alla en särskild plats i hjärtat på några av våra kunder.


”Utan mina katter hade livet varit allt för tråkigt, de tröstar och myser när man behöver”, säger Petra.

8. Resa

Resa och upptäcka

Många av er drömmer inte om fysiska ägodelar först och främst. Att resa och upptäcka nya saker är istället er melodi. Drömresan kan vara kort eller lång, strapatsrik eller rena avkopplingen.


Ni drömmer om allt från en hemma-picnic till att dyka i tropiska vatten. Sösdala, Mexiko och Key West är några av favoriterna.

9. Kultur

Kultur och nöje

Många av våra kunder är sanna kulturbärare.


Origami, matkonst, teater, musikal och konsert är bara några saker som ni brinner för – bara fantasin sätter gränsen.


Cornelia har dansat hela sitt liv: ”Jazz, show, street och balett. Dansen har gjort mig till en helt annan person. Jag är inte blyg längre när jag dansar”.

10. Bilen

Bilar

En favorit på olika sätt. För några är den en hobby, ofta med nostalgi i backspegeln. Andra hyllar nyttan med att kunna ta sig dit man vill – när man vill det. Vi har många frihetsälskande kunder.


"Solen skiner, vinden i ditt hår – motorn viner, friheten man når”, sammanfattar Benny det hela. Hans hjärta klappar för raggarbilar.

Bubblare

Strax utanför topplistan hittar vi kategorier som mc, båt, övriga fordon (bland annat snöskotrar och epa-traktorer) och hemmet.